Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@stoomcabineoutlet.nl

1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.
1.2 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJS
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro’s (€) en zijn inclusief BTW.
2.2 Spa4you bv is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Spa4you bv worden aangepast.

3. BETALING
Spa4you biedt 2 mogelijkheden om de bestelling te kunnen afrekenen:
3.1) iDEAL (geen extra kosten)
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van beveiligingsmethodes van de eigen bank. Als internetbankier kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor eerst hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal. iDeal werkt overigens alleen binnen Nederland en is dus helaas niet geschikt voor onze Belgische klanten!
3.2) VOORUITBETALEN (geen extra kosten)
Het totaalbedrag kan worden overgemaakt naar onze bankrekening. De benodigde betaalgegevens daarvoor ontvang je van ons via de e-mail, tegelijk met de bestelbevestiging.
Voor buitenlandse klanten in de EU raden wij aan per bank te betalen. Dat kan zonder extra kosten, indien je gebruik maakt van onze IBAN en SWIFT/BIC codes. Deze informatie ontvang je ook per e-mail. Vraag eventueel aan de bank hoe je dat kunt doen.
Let op: vergeet niet het ordernummer te vermelden bij de betaling!

4. VERZENDKOSTEN
4.1 Al onze producten worden verzonden door een eigen koerier. Van te voren wordt met u een afspraak gemaakt voor een datum en tijdstip van levering.
4.2 VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND
Onze verzendkosten zijn door heel Nederland gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden).
4.3 VERZENDKOSTEN BINNEN DE EU
Verzendkosten buiten Nederland maar binnen de EU zijn op aanvraag.
4.4 VERZENDKOSTEN BUITEN DE EU
Bij bestellingen buiten de EU altijd eerst contact opnemen over de mogelijkheden voordat je een bestelling plaats.

5. LEVERING
5.1 LEVERTIJDEN
Spa4you streeft er naar de bestelling binnen één week, na ontvangst van de betaling, bij de klant af te leveren. Mochten we deze levertijd niet halen dan houden wij je op de hoogte.
Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd afhankelijk van de bestemming. Je ontvangt bericht per e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden.
5.2 BESTELLING ZELF AFHALEN
Afhalen is helaas niet mogelijk. Deze winkel met al zijn aanbod is alleen bereikbaar via het internet.

6. RETOURNEREN
6.1 Je hebt een afkoelperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen bestelde producten te retourneren. Alle retouren dienen schriftelijk aan Spa4you bv kenbaar te worden gemaakt. Dit kan eenvoudig via de e-mail. Je dient in de schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden.
6.2 Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze in een zo oorspronkelijke mogelijke staat verkeren en onbeschadigd zijn. Indien mogelijk altijd in de originele verpakking retour sturen. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Annuleer je een bestelling nadat deze al is verzonden, dan zal je de zending retour moeten sturen waarbij je ook de kosten van retourzending voor je rekening neemt.
6.3 Na goede ontvangst van de retourzending wordt het totale betaalde bedrag van de bestelling binnen 14 dagen terugbetaald op het opgegeven bankrekeningnummer.
6.4 Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij je IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van de eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling aan Spa4you bv is gedaan.

7. AANSPRAKELIJKHEID
7.1 Spa4you is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.
7.2 In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen.
7.3 Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 750 in totaal.

8. GARANTIE
8.1 Wanneer u aanspraak wilt maken op uw garantie moet u in het bezit zijn van de originele factuur. Ook dient de installatie van het product te zijn verzorgd door een professioneel installatiebedrijf (aangesloten bij brancheorganisatie).
8.2 Wanneer u aanspraak wilt maken op uw garantie vragen wij u vriendelijk een garantieaanvraag in te dienen. Dit kunt u doen voor een email te sturen naar info@stoomcabineoutlet.nl
8.3 De garantie gaat in op de dag van levering. De garantie wordt door een reparatie of onderdelen vervanging nooit verlengd of vernieuwd. Spa4you bv geeft geen garantie bij de volgende zaken:
– Slijtage van materialen of onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn.
– Een schade ,storing of gebrek welke te wijten is aan van buiten komende oorzaak of onjuist gebruik door de klant dan wel de eindgebruiker.
8.4 Als oorzaak van buitenaf wordt mede verstaan de agressiviteit van water en kalk en de als gevolg daarvan opgetreden storing of schade. Het artikel dient voor montage gecontroleerd te worden op gebreken, beschadigingen en compleetheid. Nadat het product is geïnstalleerd zijn wij niet meer aansprakelijk voor enige schade of gebreken.
8.5 Kosten die direct of indirect voortvloeien uit montage of demontage vallen eveneens niet onder de garantie.
8.6 Indien de klachten gegrond zijn behouden wij het recht een keuze te maken uit het herstellen , vervangen of het vergoeden van een eventuele minderwaarde. In die gevallen waar producten vervangen dienen te worden die niet op voorraad zijn zal door Spa4you bv een alternatief aangeboden worden.
8.7 Voor gevolgschade uit een defect of mankement , foute installatie of gebruik is Spa4you bv nooit aansprakelijk.