stoomcabine 2 persoons

Geniet van een stoomcabine 2 persoons

Een stoomcabine 2 persoons is de ideale oplossing om het meeste uit uw badkamerervaring te halen. Zelfs de oude Romeinen wisten het al: stomen is goed voor lichaam en ziel. Bij Stoomcabine Outlet gunnen we iedereen de ultieme douchebeurt, waarbij u – samen met uw partner – heerlijk kunt bijkomen en herstellen van drukte en stress. Met deze stoomcabines, die makkelijk kunnen worden ingebouwd in ieder huis en niet veel meer ruimte innemen dan een gewone douchecabine, heeft u alle moderne ontspanningsmogelijkheden binnen handbereik. Daarmee tovert u uw badkamer in één klap om tot een heus wellnesscentrum. Bent u op zoek naar een stoomcabine 2 persoons? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij hebben veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Meer ruimte met een stoomcabine 2 persoons

Onze tweepersoons stoomcabines zijn ontworpen om u de ruimte te geven. Dat betekent dat u de cabine prima in uw eentje kunt gebruiken, maar dat hij ook met twee personen gebruikt kan worden. Zo kan een douche- en stoombeurt nog meer ontspannen worden. Ga heerlijk zitten in uw eigen stoomcabine en laat u samen met uw partner of vrienden verwennen door de meest luxe badkameroplossing die er op dit moment op de markt is. Wij adviseren u uiteraard over de beste oplossing voor een stoomcabine 2 persoons in uw huis.

Onvoorstelbare luxe bij u thuis in de badkamer

Met een stoomcabine 2 persoons kunt u thuis met zijn tweeën een volwaardig stoombad nemen. Zo kunt u op een makkelijke manier genieten van alle voordelen voor de gezondheid, die het regelmatig stomen met zich meebrengt. En het lijkt misschien ongelofelijk, maar de meeste stoomcabines voor twee personen, zoals de Stoomcabine Olinda en Stoomcabine Natal, bieden nog veel meer functionaliteiten dan alleen douchen en stomen. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwde voetmassage; massagejets, die waterstralen spuiten om uw lichaam te masseren; ledverlichting, die ook gebruikt kan worden voor kleurentherapie; en ingebouwde telefoons, zodat u altijd bereikbaar bent en zich geen zorgen hoeft te maken dat u een telefoontje mist, terwijl u aan het genieten bent. Met al die ingebouwde mogelijkheden van onze diverse modellen komt u iedere keer weer compleet ontspannen uit uw badkamer gestapt.

Een feest voor lichaam en geest

Een stoomcabine is in de kern eigenlijk een combinatie van een douche en een sauna. Maar die combinatie leidt tot een som die groter is dan zijn delen. Zo zet het stomen de poriën van uw huid open, waardoor u veel meer vuiligheid weg kan spoelen tijdens het douchen. Bovendien wordt in een stoomcabine geen gebruik gemaakt van hete stoom, maar wordt die opgewerkt met koud water. De temperatuur wordt daardoor niet zo hoog (rond de 45 graden), waardoor je niet zo loom wordt als in een sauna. De luchtvochtigheid is wel weer vrij hoog, wat gunstig is voor het vrijmaken van de luchtwegen. Zo helpt de stoomcabine voor innerlijke reiniging én uiterlijke verzorging – van u en uw partner.

Effectief stomen in uw eigen badkamer

Een luxe stoomcabine is het hoogtepunt van luxe en genot. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten – vierkant en rond, en van klein tot groot. De cabine vervangt uw huidige douche, en kost op die manier niet veel extra ruimte – handig voor als je geen plek hebt voor een extra cabine in de badkamer, maar wel wil kunnen genieten van een regulier stoombad. Al onze stoomcabines worden vervaardigd van speciaal glas, en zijn zo ontworpen dat de stoom goed binnen de cabine wordt gehouden. De luxe materialen zijn goed schoon te houden, zodat u weinig werk heeft aan deze luxe toevoeging aan uw badkamer.