Stoomcabine met bad of whirlpool bad

Moderniseer uw badkamer met een stoomcabine met bad of whirlpool bad

Badkamers worden steeds luxer: ook in Nederland kiezen steeds meer mensen ervoor een stoomcabine met bad of een whirlpool bad in hun badkamer te laten installeren. Die moderne, soms zelfs futuristisch aandoende badkameroplossingen vergroten het comfort van de gebruiker en het gevoel van luxe dat uw badkamer uitstraalt. U kunt kiezen uit meerdere designs en formaten, zodat er voor ieder formaat badkamer wel een passende oplossing te vinden is. Op die manier verandert u uw badkamer in een persoonlijk wellnesscentrum, waar u, uw partner en uw gezin iedere dag helemaal tot rust kan komen. Zodoende profiteert u daarvan in lichaam en geest. In dit artikel bespreken we twee van de meest populaire trends op dit gebied: de stoomcabine met bad, en het whirlpool bad.

Wat levert een stoomcabine met bad of een whirlpool bad u op?

Het moderne leven kan behoorlijk stressvol zijn. Daar ondervinden veel Nederlanders last van. Alle druk en haast gaat ten koste van de geestelijke gesteldheid, maar ook het lichaam ondervindt de nodige negatieve effecten. Wellicht is het daarom dat het wellness-denken zo’n vlucht heeft genomen. En ook de indeling en functionaliteit van de badkamer wordt daar steeds meer op ingericht. Welke ruimte is immers geschikter om eens helemaal tot rust te komen? Met de nieuwe oplossingen voor de badkamer verandert die ruimte meer en meer in een plek waar u even helemaal tot rust kan komen. Meer aandacht aan persoonlijke verzorging is niet alleen voordelig voor uw uitstraling, maar ook voor uw innerlijke welzijn. De stoomcabine met bad en het whirlpoolbad zijn twee goede mogelijkheden als u uw badkamer om wil toveren tot een wellness-plek in huis.

De stoomcabine met bad: een geweldige toevoeging aan uw badkamer

Al sinds de Griekse oudheid weet men dat een regelmatig stoombad een mooie en goede toevoeging is aan de dagelijkse lichaamsverzorging. Maar niet iedereen heeft tijd of zin om naar de sauna af te reizen, of een badhuis op te zoeken. Gelukkig hoeft dat ook niet langer. Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om een stoomcabine te installeren, zonder dat daar bijzonder veel ruimte voor nodig is in uw badkamer. Ook hoeven er geen speciale aansluitingen te zijn: de stoom wordt gewoon opgewekt door middel van koud water.

De stoomcabine-badcombinaties bestaan uit een comfortabel ligbad, dat omsloten is door een stijlvolle cabine. Daarin kan stoom gegenereerd worden, die zelfs voorzien kan worden van een heerlijk parfum. Zo kunt u tegelijkertijd in bad én een stoombad nemen. Het stomen zet de poriën open en heeft een reinigende werking voor uw luchtwegen. De hitte laat het bloed sneller stromen, wat ook een positief effect heeft op de gezondheid. Extra functionaliteiten maken het bij sommige modellen zelfs mogelijk om lichttherapie te ondergaan, voet- en rugmassages te krijgen, muziek te beluisteren via de ingebouwde mp3-speler, en zelfs telefoongesprekken te voeren door middel van een ingebouwde telefoon in de cabine. Dat maakt deze stoomcabine een uitstekende toevoeging aan uw badkamer, die bovendien niet veel meer ruimte in hoeft te nemen dan een traditioneel ligbad.

Een whirlpool bad: vergroot uw wellness

Iedereen heeft wel eens in een whirlpool gezeten – maar heeft u er wel eens over nagedacht om dit in uw eigen badkamer te installeren? Met de nieuwste modellen whirlpoolbaden is dat gewoon mogelijk. De technologie is erop gericht de gebruikers een ultiem comfortabele ervaring te geven. De grotere modellen bieden zelfs ruimte voor meerdere personen, zodat u samen met uw partner kunt genieten van het bubbelbad.

De waterstralen masseren uw lichaam, en reinigen tot diep in de poriën – veel beter dan een gewoon bad dat zou kunnen doen, ook vanwege de hogere omloop van het water en de toevoer van zuurstof. Een bubbelbad in uw badkamer is dan ook een mooie toevoeging aan uw dagelijkse badkamerritueel. U zult gegarandeerd een verschil merken in uw lichamelijke én geestelijke gesteldheid, als u iedere dag gebruik kunt maken van een bubbelbad.

De meest comfortabele badkameroplossingen

Zowel de stoomcabines als de whirlpools bieden een luxueuze badkamerbeleving. De positieve effecten op uw lichaam en huid, maar ook de geestelijke rust die u hiervan zult beleven, maken het aanschaffen van een luxe badkameroplossing zeker de moeite waard. U zult meer stressbestendig en relaxed in het leven staan, en uw uiterlijk zal ook profiteren van de meer grondige reiniging die de stoomcabine of whirlpool biedt. Wilt u weten op wat voor manier wij uw badkamer het beste kunnen verbeteren? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze experts. Zij denken met u mee over de mogelijkheden en kunnen aan de hand van uw budget, uw wensen en uw eigen professioneel advies geven over verschillende luxe douches en baden, stoomcabines en whirlpoolbaden. Zo weet u zeker dat u binnenkort kunt genieten van een royale badkamerbeleving voor de laagst mogelijke prijs.