verzenden en betalen

VERZENDING
Al onze producten worden verzonden door een eigen koerier. Van te voren wordt met u een afspraak gemaakt voor een datum en tijdstip van levering.

VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND
Onze verzendkosten zijn door heel Nederland gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden).

VERZENDKOSTEN BINNEN DE EU
Verzendkosten buiten Nederland maar binnen de EU zijn op aanvraag.

VERZENDKOSTEN BUITEN DE EU
Bij bestellingen buiten de EU altijd eerst contact opnemen over de mogelijkheden voordat je een bestelling plaats.

LEVERTIJDEN
Spa4you streeft er naar de bestelling binnen één week, na ontvangst van de betaling, bij de klant af te leveren. Mochten we deze levertijd niet halen dan houden wij je op de hoogte.
Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd afhankelijk van de bestemming. Je ontvangt bericht per e-mail wanneer de bestelling wordt verzonden.

BESTELLING ZELF AFHALEN
Afhalen is helaas niet mogelijk. Deze winkel met al zijn aanbod is alleen bereikbaar via het internet.

BETALING / AFREKENEN BESTELLING
Spa4you biedt 2 mogelijkheden om de bestelling te kunnen afrekenen:

1) iDEAL (geen extra kosten)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van beveiligingsmethodes van de eigen bank. Als internetbankier kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor eerst hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDeal. iDeal werkt overigens alleen binnen Nederland en is dus helaas niet geschikt voor onze Belgische klanten!

2) VOORUITBETALEN (geen extra kosten)

Het totaalbedrag kan worden overgemaakt naar onze bankrekening. De benodigde betaalgegevens daarvoor ontvang je van ons via de e-mail, tegelijk met de bestelbevestiging.
Voor buitenlandse klanten in de EU raden wij aan per bank te betalen. Dat kan zonder extra kosten, indien je gebruik maakt van onze IBAN en SWIFT/BIC codes. Deze informatie ontvang je ook per e-mail. Vraag eventueel aan de bank hoe je dat kunt doen.

Let op: vergeet niet het ordernummer te vermelden bij de betaling!